Appartement huren: niet meer beschikbaar Poststraat in Leeuwarden

  • 65 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig appartement met veel mogelijkheden in De Waag!

Gelegen aan de Poststraat in Leeuwarden, biedt dit ruime benedenwoning appartement op de begane grond ultiem woongenot. De locatie in de populaire wijk De Waag zorgt voor een levendige en gezellige omgeving. Ideaal voor starters, jongeren en stellen die op zoek zijn naar comfortabel en modern wonen!

Luxe en hoogwaardige afwerking

Dit appartement is volledig nieuw en voorzien van de meest hoogwaardige afwerkingen. Het beschikt over vloerverwarming en een handige camera intercom voor extra veiligheid en gemak. Met een royale slaapkamer en een kleinere slaapkamer is er voldoende ruimte voor een stel of een klein gezin. Alle ruimtes zijn volledig vernieuwd en hebben energielabel A. De gehele woning is voorzien van laminaatvloeren en verlichting, waardoor je direct kunt genieten van een nette en sfeervolle ambiance.

Huurprijs en huursubsidie mogelijk

De kale huurprijs bedraagt €808,- per maand, exclusief gas, water en elektriciteit. Daarnaast zijn er nog €142,- aan overige kosten. Een bijkomend voordeel is dat huursubsidie mogelijk is voor dit appartement. Dit maakt het financieel nog aantrekkelijker!

Eenvoudige aanvraagprocedure

Om de aanvraag voor deze woning correct te kunnen verwerken, ontvangen wij graag een aantal gegevens namens de verhuurder. Dit omvat onder andere een kopie van je identiteitsbewijs, 3 recente loonstrookjes, een kopie van je arbeidsovereenkomst en een getekende verhuurders-/hypotheekverklaring. Zo zorgen we voor een vlotte afhandeling van je aanvraag.

Voorwaarden en aanvaarding

De huurprijs bedraagt €808,- per maand, exclusief gas, water en elektriciteit, plus €142,- aan overige kosten. Voor huurders in loondienst bedraagt de waarborgsom één keer de maandhuur. Voor zelfstandigen is een waarborgsom van 3 maanden huur vereist. De exacte aanvaardingsdatum wordt in overleg vastgesteld.

Start jouw nieuwe hoofdstuk in dit geweldige appartement!

Dit appartement is perfect geschikt voor starters, jongeren en werkende stellen die op zoek zijn naar een nieuw en modern thuis. De strategische ligging in De Waag biedt alle gemakken binnen handbereik, waaronder winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Dit appartement zal snel worden verhuurd, dus wees er snel bij. Vergeet niet dat huursubsidie mogelijk is, waardoor je nóg voordeliger kunt wonen in dit prachtige pand. Aarzel niet langer en start jouw nieuwe hoofdstuk in dit geweldige appartement in De Waag.

#leeuwarden #friesland #sneek #drachten #heerenveen #franeker #n #dokkum #harlingen #groningen #bolsward #holland #frysl #joure #lemmer #stiens #amsterdam #terschelling #ameland #schiermonnikoog #wolvega #gorredijk #vlieland #schilderwerk #bergum #stucwerk #schilders #oosterwolde #verfspecialisten #verfman

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: De Waag
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart