Appartement huren: De Fennen in Leeuwarden

  • 58 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Volledig ingericht en geoutilleerd 1- of 2-persoons appartement naast de campus van NHL-Stenden en nabij het centrum van Leeuwarden. Ideaal voor korte bewoning zonder gedoe met verhuizing, en direct te betrekken.

Aangeboden door Stichting Studentenfonds Bert Bokxem. De Stichting SSBB wil minder draagkrachtige studenten helpen hun doelen te bereiken. De Stichting verwerft haar middelen door met name de kamerverhuur in enkele panden. Ook bij deze verhuur probeert de Stichting ideële (milieu)doelstellingen te behalen zoals bijvoorbeeld het gasverbruik te minimaliseren.
Dus de huurinkomsten van de Stichting worden weer besteed aan goede doelen.

De huurprijs is all-in. Dus geen aparte kosten voor belastingen of service of iets dergelijks. Mocht de hoofdbewoner worden aangeslagen voor belastingen, dan neemt de Stichting deze voor haar rekening.

Indeling:
Direct door voordeur de keuken met kookeiland en voorzien van alle gemakken waaronder een afwasmachine, inductiekookplaat, combimagnetron en airco(!). Ook bevindt zich hier het witgoed met wasmachine en droger.

Aansluitend aan de keuken is de gang naar de woonkamer met aan de ene kant het volledig betegelde toilet voorzien van een modern automatisch toilet, en een gangkast. En aan de andere kant de moderne badkamer met douche (met geïntegreerde zonnebank) , wastafel, en kastruimte.

Een riante woonkamer met tevens weer een airco/verwarmingsinstallatie en doorloop naar het ruime terras en uitzicht op een grasveldje. Alle rust die men kan wensen. In de woonkamer staan 2 luxe relaxfauteuils, eettafel met stoelen, een grote kledingkast, en een TV met meubel. Het bed is opklapbaar zodat er - indien gewenst - nog meer ruimte is.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Bilgaard
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Eigen tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Student
Tonen op kaart