Apartment for rent: De Fennen in Leeuwarden

  • 58 m2
  • 1 room
  • 13 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Volledig ingericht en geoutilleerd 1- of 2-persoons appartement naast de campus van NHL-Stenden en nabij het centrum van Leeuwarden. Ideaal voor korte bewoning zonder gedoe met verhuizing, en direct te betrekken.

Aangeboden door Stichting Studentenfonds Bert Bokxem. De Stichting SSBB wil minder draagkrachtige studenten helpen hun doelen te bereiken. De Stichting verwerft haar middelen door met name de kamerverhuur in enkele panden. Ook bij deze verhuur probeert de Stichting ideële (milieu)doelstellingen te behalen zoals bijvoorbeeld het gasverbruik te minimaliseren.
Dus de huurinkomsten van de Stichting worden weer besteed aan goede doelen.

De huurprijs is all-in. Dus geen aparte kosten voor belastingen of service of iets dergelijks. Mocht de hoofdbewoner worden aangeslagen voor belastingen, dan neemt de Stichting deze voor haar rekening.

Indeling:
Direct door voordeur de keuken met kookeiland en voorzien van alle gemakken waaronder een afwasmachine, inductiekookplaat, combimagnetron en airco(!). Ook bevindt zich hier het witgoed met wasmachine en droger.

Aansluitend aan de keuken is de gang naar de woonkamer met aan de ene kant het volledig betegelde toilet voorzien van een modern automatisch toilet, en een gangkast. En aan de andere kant de moderne badkamer met douche (met geïntegreerde zonnebank) , wastafel, en kastruimte.

Een riante woonkamer met tevens weer een airco/verwarmingsinstallatie en doorloop naar het ruime terras en uitzicht op een grasveldje. Alle rust die men kan wensen. In de woonkamer staan 2 luxe relaxfauteuils, eettafel met stoelen, een grote kledingkast, en een TV met meubel. Het bed is opklapbaar zodat er - indien gewenst - nog meer ruimte is.

Read more with an subscription!

General information

City Leeuwarden
District/Neighbourhood: Bilgaard
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Private terrace
Private yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Professional Student
Show on map