Appartement huren: niet meer beschikbaar Brandemeer in Leeuwarden

  • 74 m2
  • 2 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

17 duurzame appartementen gelegen in de groene nieuwbouwwijk in Bilgaard. Een wijk met een ideale ligging!

NederWoon Verhuurmakelaars is gestart met verhuur van 17 energiezuinige en ruime driekamerappartementen aan het Brandemeer in Leeuwarden. Ze zijn verdeeld over twee gebouwen met drie en vier woonlagen.

LET OP: het gehele complex omvat 42 appartementen waarvan NederWoon er slechts 17 verhuurd.

Appartementen
De appartementen tellen circa 74 m2, hebben twee slaapkamers en een balkon of terras met veel zon. Er zijn zowel hoek- als tussenappartementen beschikbaar. Parkeren kan deels voor de deur of door gebruik te maken van de parkeerplaatsen in de omgeving.

Indeling: Bij binnenkomst heb je vanuit de hal toegang tot alle ruimtes. Aan de linker- en rechterzijde vind je 2 slaapkamers. In het midden van de hal bevindt zich aan de ene kant de inpandige berging mét wasmachine aansluiting en aan de andere kant de badkamer met een wastafel met wastafelmeubel, douche met douchewand en een toilet. Wanneer je de hal doorloopt kom je terecht in een grote woonkamer met open (hoek)keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien d.m.v. Inventum apparatuur: inductie kookplaat, een oven, RVS afzuigkap, vaatwasser en koelkast.

Vanuit de ruime woonkamer heb je ook toegang tot het ruime balkon/terras van ongeveer 10m2.

Tot slot heeft elk appartement een eigen berging op de begane grond. Deze is voorzien van elektra.

Duurzaam, gasloos én betaalbaar
De appartementen staan niet alleen in een groene omgeving, maar zijn zelf ook groen. Alle woningen zijn gasloos (!) en worden voorzien van een eigen warmtepomp die zorgt voor warm tapwater en het verwarmen van het appartement middels vloerverwarming. Bovendien heeft het energielabel A+ en zijn op het dak zijn zonnepanelen aangebracht. De opgeleverde energie is voor de huurder. Het appartement is daarmee comfortabel, duurzaam én betaalbaar!

De locatie
Kallisto wordt gebouwd in een bestaande wijk: Bilgaard. Dat is mooi, want alles is er al. Winkels, scholen, de huisarts en het buurtrestaurant: je loopt of fietst er zó naartoe.
Het valt je meteen op dat je nieuwe omgeving helemaal bij de stad hoort, én je volop lucht, licht en ruimte geeft. Je woont dicht bij de Dokkumer Ee of het Leeuwarder Bos. Je kan er lekker op uit om te ontspannen of te gaan sporten. Bovendien is de wijk ook nog eens goed bereikbaar met het OV en met de auto rijd je zo de N-wegen op.

Parkeren
Er zijn 26 parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein van het complex. Daarnaast is het mogelijk in het openbaar gebied de auto neer te zetten.

Oplevering
De bouw is al ver gevorderd en de appartementen zullen naar verwachting omstreeks april 2023 worden opgeleverd.

Aanmelden
Zie jij het al helemaal zitten om hier te wonen of wil je simpelweg wat meer info over dit leuke project? Neem contact op via zwolle@nederwoon.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk alle informatie over het project en wij helpen je graag!

Disclaimer
Er zijn tekeningen, keukenimpressies en badkamerimpressies bijgevoegd. De afmetingen van de appartementen zijn ongeveer hetzelfde. De indelingen kunnen gespiegeld zijn weergegeven. Kijk dus goed op de plattegrond als je precies wilt weten hoe het appartement eruit komt zien.

NederWoon Verhuurmakelaars is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie in deze tekst geen rechten worden ontleend.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Bilgaard
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Eigen balkon
Binnen roken
Gratis parkeren
Huurtoeslag
Lift
Rookmelder
Schoonmaker
Tuin
Tonen op kaart