Appartement huren: niet meer beschikbaar Zuidvliet in Leeuwarden

  • 65 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Fantastisch nieuws voor alle starters, jongeren en stelletjes op zoek naar een prachtig appartement in Leeuwarden! Wij hebben een geweldig met nieuw belegd laminaat 2-kamer appartement beschikbaar op een toplocatie. Het adres van dit pareltje is Zuidvliet, 8921 ET Leeuwarden, gelegen in de geliefde wijk Welgelegen. Met een indrukwekkend uitzicht over het Vliet en de schilderachtige stad, is dit appartement een echte eyecatcher.

Dit ruime appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is gemakkelijk bereikbaar dankzij de aanwezige liftinstallatie. Met een woonoppervlakte van maar liefst 65 m² biedt dit appartement voldoende ruimte om je thuis te voelen. De royale woonkamer verwelkomt je met open armen en heeft onlangs een vernieuwde open keuken gekregen, voorzien van moderne inbouwapparatuur. Hier kun je naar hartenlust koken en gezellig samenkomen met vrienden en familie. Daarnaast is de badkamer ook helemaal vernieuwd.

De slaapkamer van dit appartement is lekker ruim en biedt voldoende plaats voor een comfortabel bed en een kledingkast. Daarnaast is er nog een heerlijk balkon aanwezig, waar je kunt genieten van de frisse lucht terwijl je uitkijkt over de levendige stad.

Het complex zelf biedt ook nog een handige fietsenberging, zodat je altijd een plek hebt om je fiets veilig te stallen. Het is fijn om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek, want die is hier ruimschoots aanwezig.

De ligging van dit appartement is echt ideaal. Op loopafstand bevindt zich het bruisende centrum van Leeuwarden met al haar gezellige winkels, restaurants en cafés. Voor de grotere boodschappen kun je terecht bij winkelpark 'De Centrale', dat eveneens dichtbij gelegen is. Daarnaast ben je dankzij de goede verbinding met de uitvalswegen binnen no-time in andere steden zoals Drachten, Sneek en Harlingen.

Een ander pluspunt is dat huurtoeslag mogelijk is voor dit appartement. Dit kan goed van pas komen, vooral voor starters en jongeren die nog aan het begin van hun carrière staan.

De huurprijs bedraagt € 879,- per maand, exclusief gas, water en elektriciteit. Als waarborgsom vragen wij ook € 879,-. De beschikbaarheid van dit appartement is per 1 maart 2024. Voorts is de separate parkeerplaats bij te huren voor € 69.50 per maand.

Dus, ben jij een starter, een jongere of een werkend stelletje op zoek naar een geweldig appartement in Leeuwarden? Twijfel dan niet langer en grijp deze kans! Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging, want voor je het weet is deze parel aan het Vliet weg. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je rond te leiden in dit prachtige appartement!

Tot snel!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Welgelegen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart