Appartement huren: niet meer beschikbaar Bordineweg in Leeuwarden

  • 76 m2
  • 4 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Heb jij altijd al gedroomd van een ruim appartement in Leeuwarden met maar liefst 3 slaapkamers? Dit is je kans! Dit gezellige appartement aan de Bordineweg, in de wijk Nijlân, is perfect voor starters, jonge stellen en werkenden die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen.

### Huurtoeslag mogelijk!

Stap binnen in de ruime entree met een gang van bijna 2 meter breed die leidt naar de woonkamer op het zuiden. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht. Aangrenzend vind je de keuken, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

### Ruime en lichte slaapkamers

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich 3 gezellige slaapkamers met genoeg ruimte voor een comfortabel bed en wat persoonlijke accenten. De badkamer is voorzien van een douchecel en een thermostaatkraan voor jouw dagelijkse verwenmomentje.

### Fietsenberging op begane grond

Met een fietsenberging op de begane grond hoef je je nooit zorgen te maken over het veilig opbergen van je fiets. Zo ben je altijd flexibel om de prachtige omgeving van Leeuwarden te verkennen.

Dit appartement is ideaal gelegen in een levendige buurt en biedt de perfecte combinatie van rust en gezelligheid. Wacht niet langer en maak snel een afspraak om dit geweldige appartement zelf te bekijken!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Nijl�n
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart