Appartement huren: niet meer beschikbaar Nieuwestad in Leeuwarden

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

**Lekker centraal wonen in hartje Leeuwarden!**

Als je altijd al hebt gedroomd van een knus appartement op een toplocatie in het bruisende centrum van Leeuwarden, waar je meteen je intrek kunt nemen zonder je druk te maken over meubels of stoffering, dan is dit jouw kans! Deze gloednieuwe bovenwoning heeft alle luxe en comfort die je je maar kunt wensen.

**Wat kun je verwachten?**

Je vindt dit optrekje op de 2e etage aan de voorzijde, bestaande uit een ruime woonkamer en twee flinke slaapkamers. De keuken is strak en modern in hoogglans wit, inclusief alle luxe inbouwapparatuur die je nodig hebt. De royale badkamer is een pareltje met een zwart design-douche met regendouche, wastafel, en uiteraard een toilet.

**Prijzen en details:**

De huurprijs bedraagt €879,- per maand, met bijkomende kosten van €171,-. Voor de waarborgsom hoef je slechts één keer de maandelijkse huur neer te leggen. De aanvaarding van de woning is flexibel en zelfs huurtoeslag behoort tot de mogelijkheden. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft dit appartement ook nog eens een A++ energielabel, dus je bespaart flink op de energierekening!

**Voor wie is dit appartement geschikt?**

Dit knusse stulpje is perfect voor starters, jonge stellen, en werkende mensen die graag midden in de actie willen zitten.

Wacht niet langer en pak je kans om in luxe en comfort te wonen op een toplocatie in Leeuwarden!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Nieuwestad
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart