Appartement huren: Heerestraat in Leeuwarden

  • 81 m2
  • 3 kamers
  • 12 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huurprijs: € 1195.- exclusief
Per 31-07-2024 te aanvaarden!

Check dit gloednieuwe, superdeluxe appartement te koop in het bruisende Leeuwarden! Dit is de droomwoning waar je al die tijd naar op zoek was!

Optimaal wonen in dit splinternieuwe appartement gelegen aan de populaire Heerestraat in het hart van De Waag. Met een energielabel A+ ben je helemaal future-proof.

Locatie:
Dit appartement is the place to be! Midden in het levendige centrum van Leeuwarden, omringd door gezelligheid en alle voorzieningen die je maar kunt wensen.

Interieur:
Stap binnen en voel gelijk die luxe vibe. Dit stekkie heeft alles wat je nodig hebt: twee ruime slaapkamers, een Frans balkon voor die chill vibes, een keuken die compleet is uitgerust met alle snufjes, een strakke badkamer met topfaciliteiten zoals een douchecabine en witgoedaansluiting.

Genieten:
Het plezier stopt niet bij de voordeur. Dit appartement heeft ook nog eens toegang tot een groot, gedeeld dakterras waar je kunt chillen en genieten van het uitzicht.

Extraatjes:
Er is zelfs de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te huren aan de achterzijde van het pand, voor ultiem gemak!

Details:
- Woonoppervlakte van ongeveer 100 m2
- 4 kamers, waaronder 3 slaapkamers

Voor wie:
Dit pareltje is perfect voor starters, jongeren, stelletjes en werkenden die toe zijn aan een vleugje luxe in hun leven.

Wil jij je leven naar een next level tillen in dit ÜBERchille appartement? Kom snel een keertje checken en voor je het weet ben jij de gelukkige nieuwe bewoner van deze heerlijke stek! #woneninluxe

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: De Waag
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart