Appartement huren: niet meer beschikbaar Bordineweg in Leeuwarden

  • 76 m2
  • 4 kamers
  • 12 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

De perfecte woning in de wijk Nijlân!

Welkom bij dit geweldige appartement aan de Bordineweg in Leeuwarden. Dit ruime 4-kamer appartement is gestoffeerd en goed onderhouden, klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Met een prachtig uitzicht en een balkon op het zuiden, is dit de ideale plek om te genieten van de zon en het groen om je heen. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt dit appartement ook over een extra grote berging in het souterrain, perfect voor al jouw opslagbehoeften.

Het appartement is gelegen in de geliefde woonwijk Nijlân. Hier ben je omringd door alles wat je nodig hebt: winkels, scholen, openbaar vervoer en nog veel meer. Alles is binnen handbereik, waardoor jouw dagelijkse leven gemakkelijk en efficiënt verloopt. Daarnaast biedt de wijk Nijlân een prettige leefomgeving met veel groenvoorzieningen en speelplekken, ideaal voor starters, jongeren, stellen en werkende professionals.

Laten we een kijkje nemen in dit geweldige appartement. Bij binnenkomst zijn we direct in de centrale hal, waar je toegang hebt tot het souterrain met die extra grote berging die we eerder noemden. Je eigen entree/hal leidt je naar het betegelde toilet en twee slaapkamers met ingebouwde kasten. De dichte, lichte keuken is uitgerust met een gaskookplaat, wasemkap en koelkast. Via de keuken heb je toegang tot de betegelde badkamer met douchehoek, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Nu komen we bij de woonkamer, het hart van het appartement. Hier geniet je van ruim uitzicht over de groenvoorziening en heb je directe toegang tot het balkon op het zuiden. Stel je eens voor hoe heerlijk het is om hier je ochtendkoffie te drinken of 's avonds te ontspannen met een goed boek.

Qua algemene voorzieningen heeft dit appartement kunststof kozijnen, isolerende beglazing en centrale verwarming met een combiketel. Je zult hier dus altijd comfortabel kunnen wonen, ongeacht het seizoen.

Maar er is meer! Bij dit appartement is huurtoeslag mogelijk, waardoor het financieel nog aantrekkelijker wordt.

Voordat je dit geweldige appartement kunt pre-booken, hebben we een aantal documenten van je nodig. We vragen je om een kopie van een geldig identiteitsbewijs in kleur, een kopie van een arbeidsovereenkomst, de laatste drie loonstrookjes en een getekende verhuurdersverklaring. Zodra we deze gegevens hebben ontvangen, kun je snel genieten van jouw nieuwe thuis!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwste woningaanbod? Volg en like ons dan op Facebook en Instagram! Daar delen we het laatste nieuws over ons aanbod en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de huurwoningmarkt. Mis het niet! #followersfirst #volgersgeluk #Leeuwarden #Huurwoning #Huurwoningen #Friesland

Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om te wonen in dit fantastische appartement in de gewilde wijk Nijlân. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging. Je zult er geen spijt van krijgen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Nijl�n
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart