Appartement huren: Nieuwestad in Leeuwarden

  • 35 m2
  • 2 kamers
  • 12 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huurprijs: € 795.-

**Perfecte Start voor Jongeren of Stelletjes - Huurtoeslag Mogelijk!**

Aan de gezellige Nieuwestad in Leeuwarden ligt dit knusse appartement op jou te wachten. Met 1 slaapkamer is dit de ideale woning voor starters, jongeren en werkende stelletjes die op zoek zijn naar een comfortabele plek om thuis te komen.

**Gezellig Appartement met Heerlijk Groot Dakterras**

Dit sfeervolle appartement beschikt over een woonkamer met een open keuken waar je met gemak de lekkerste maaltijden kunt bereiden. De ruime slaapkamer is verbonden met een aangrenzende badkamer die voorzien is van een douche en een handig badmeubel. De gehele woning is afgewerkt met laminaat, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

Op de 1e etage van het gebouw vind je dit leuke appartement dat gelegen is op het zonnige zuiden. Maar dat is nog niet alles - er is ook nog een gedeeld groot dakterras waar je kunt genieten van de buitenlucht en het zonnetje op je gezicht.

**Beschikbaar vanaf 1 augustus - Betaalbare Huurprijs met Voorschot G/W/E**

Dit fijne appartement staat per 1 augustus voor je klaar. Voor een huurprijs van slechts €795,- per maand + €150,- voorschot voor gas, water en elektriciteit, kun jij al genieten van deze leuke woonruimte op een toplocatie in Leeuwarden.

Wacht niet langer en maak een afspraak om deze woning te bezichtigen. Dit is jouw kans om een betaalbaar en gezellig appartement te huren in een bruisende buurt. Neem snel contact met ons op en wie weet maak jij binnenkort dit leuke appartement op de Nieuwestad jouw nieuwe thuis!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Nieuwestad
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart