Apartment for rent: no longer available Pietersburen in Leeuwarden

  • 56 m2
  • 2 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Welgelegen Appartement: Betaalbaar en Comfortabel Wonen!
Ontdek dit gezellige appartement op de begane grond, gelegen in de populaire wijk Welgelegen van Leeuwarden. Ideaal voor starters, jongeren en stelletjes die op zoek zijn naar een sfeervolle woning met veel privacy. Met één slaapkamer, een handige berging en de mogelijkheid om een parkeerplek te huren, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt.

Perfecte Ligging
Gelegen tussen de Willem Loréstraat en het Zuidvliet, aan de oostzijde van het centrum van Leeuwarden, geniet je hier van een rustige woonstand met alle voorzieningen binnen handbereik. Met de fiets ben je binnen vijf minuten bij diverse winkels en supermarkten, zoals het Cambuurplein en winkelplein de Centrale. Hier heb je alles wat je nodig hebt om het leven gemakkelijk en comfortabel te maken.

Ruim en Sfeervol Appartement
Binnenkomen in dit appartement betekent meteen genieten van de splinternieuwe, ruime en moderne keuken. De hoogglans witte afwerking en de hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser en combi-oven, maken koken een feestje. De aansluitende woonkamer is ruimtelijk en prettig door het hoge plafond, wat zorgt voor een aangename sfeer.

Comfortabele Slaapkamer en Praktische Indeling
De slaapkamer in dit appartement biedt voldoende ruimte en beschikt over handige vaste kasten. Daarnaast is er een bijkeuken voor het plaatsen van witgoed en de badkamer, met douche, wastafel en toilet, bevindt zich vlakbij. Ook beschikt dit appartement over een gezellig terras, gelegen op het westen, waar je na een lange werkdag heerlijk kunt ontspannen en genieten van de avondzon.

Voordelen van Huren in Welgelegen
Naast het comfortabele appartement zelf, biedt het huren van dit object nog meer voordelen. Zo is er een privé fietsenberging aanwezig op de begane grond, zodat jouw fiets altijd veilig en droog staat. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een parkeerplek te huren op het volledig afgesloten parkeerterrein, direct achter het appartement. Met het tagsysteem heb je altijd gemakkelijk toegang tot jouw gereserveerde plek.

Huurtoeslag Mogelijk!
Als kers op de taart kun je in dit appartement mogelijk aanspraak maken op huurtoeslag. Dit maakt het wonen hier niet alleen comfortabel, maar ook financieel aantrekkelijk.

Betaalbare Huurprijs
Voor slechts € 879,66 per maand huur je deze woning, inclusief de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren voor € 62,50 extra per maand. Een goede deal voor de gunstige ligging, het comfortabele appartement en de vele voordelen die dit object te bieden heeft.

Ideaal Voor Starters, Jongeren en Stelletjes
Ben jij een starter, jongere of stelletje op zoek naar een sfeervol en betaalbaar appartement? Dan is dit wellicht jouw droomplek! Met de perfecte locatie, de comfortabele indeling en de vele extra's is dit appartement een ideale keuze voor iedereen die wil genieten van het gemak en de gezelligheid van Leeuwarden.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om dit appartement te bezichtigen. Een unieke kans die je niet wilt missen! Wees snel, want voor je het weet is dit pareltje verhuurd.

Read more with an subscription!

General information

City Leeuwarden
District/Neighbourhood: Welgelegen
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map