Apartment for rent: no longer available Oostergoplein in Leeuwarden

  • 67 m2
  • 4 rooms
  • 12 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Toplocatie in Leeuwarden: Heerlijk appartement met 3 slaapkamers te huur!

Jonge gezinnen, stelletjes en werkenden opgelet! In de bruisende wijk Nijlân bevindt zich dit fantastische appartement aan het Oostergoplein. Met de mogelijkheid voor huurtoeslag, is dit de ideale woning voor starters die op zoek zijn naar comfort en gemak.

Ligging
Het appartement ligt op de 3e etage en biedt een prachtig uitzicht over het groen. Je kunt genieten van de rustige omgeving en tegelijkertijd profiteren van de nabijheid van diverse voorzieningen. De winkelstraat 'De Schrans', het NS-station en het levendige stadscentrum liggen op loop- en fietsafstand. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Groningen, Heerenveen en Drachten snel en makkelijk bereikbaar.

Indeling
Bij binnenkomst betreed je de hal met toegang tot een keurige keuken voorzien van witgoedaansluitingen en een 4-pits kookgelegenheid op gas. Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers, waarvan één met een openslaande deur naar het balkon. De doorzonwoonkamer is gezellig en licht, met aangrenzend de ‘’Master Bedroom’’ met wastafel. De badkamer is uitgerust met een douchecabine inclusief ‘’RAIN-SHOWER’’, vaste wastafel en toilet. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing en volledig belegd met laminaat.

Algemeen
- Woonoppervlak van circa 67 m²
- Verwarming en warm water via een combiketel
- Ideaal voor jonge gezinnen, stelletjes en werkenden

Mis deze kans niet om in een keurige woning op een toplocatie in Leeuwarden te wonen! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Read more with an package!

General information

City Leeuwarden
District/Neighbourhood: Nijl�n
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map