Apartment for rent: no longer available Heerestraat in Leeuwarden

  • 73 m2
  • 3 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

**LUXE APPARTEMENT IN CENTRUM LEEUWARDEN - HEERESTRAAT**

Hebbes! Dit is hét appartement waar je al die tijd naar op zoek was. Gelegen in de bruisende wijk Achter de Hoven bieden wij jou een gloednieuw 3-kamer appartement aan, perfect voor een stel dat wil wonen in het hart van Leeuwarden.

**WONEN MET ALLE LUXE DIE JE VERDIENT**

Dit super chille appartement is helemaal ready voor jou en je huisgenoten. Met toffe laminaatvloer, 2 mega ruime slaapkamers, een Frans balkon voor die frisse lucht vibes, en een luxe keuken met alle inbouwapparatuur waar je u tegen zegt. De badkamer is ook top-notch met een inloopdouche, vaste wastafel en zelfs een plekje voor je wasmachine. Jij verdient toch ook een thuis waar je echt kunt relaxen?

**FUN & SUN ON THE ROOF**

Geen grap, dit appartement heeft een megagroot dakterras waar je lekker met je huisgenoten kunt chillen en zonnen. En als kers op de taart heeft dit pareltje ook nog eens een A-label. Als je wilt kun je zelfs een parkeerplekje achter het gebouw erbij huren. Zo handig!

**MEER INFO & REGELINGEN**

Oh, enne... we hebben nog wat belangrijke info voor je. Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 73 m2, genoeg ruimte dus! Met maar liefst 2 slaapkamers is er altijd plaats voor iedereen. De huurprijs is €1050.- exclusief gas, water en elektra. Je betaalt ook een waarborgsom van 1 keer de maandhuur. En je bent welkom vanaf 1 juni! Huurtoeslag? Yes, dat kan. Maar de eigenaar heeft het laatste woord, natuurlijk.

**VOOR WIE IS DIT APARTEMENT?**

Dit appartement is perfect voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een luxe en comfortabele woonplek. Wil jij relaxed wonen in het hippe centrum van Leeuwarden? Zoek niet verder, dit is jouw spot!

Nieuwsgierig geworden? Volg ons op Facebook of Instagram voor alle updates en weetjes. We zien je binnenkort bij de bezichtiging van dit gave appartement! #woonfissa #centrumwonen #heerestraatfeestje

Read more with an package!

General information

City Leeuwarden
District/Neighbourhood: De Waag
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map