Apartment for rent: no longer available Bordineweg in Leeuwarden

  • 76 m2
  • 4 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Heb jij altijd al gedroomd van een ruim appartement in Leeuwarden met maar liefst 3 slaapkamers? Dit is je kans! Dit gezellige appartement aan de Bordineweg, in de wijk Nijlân, is perfect voor starters, jonge stellen en werkenden die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen.

### Huurtoeslag mogelijk!

Stap binnen in de ruime entree met een gang van bijna 2 meter breed die leidt naar de woonkamer op het zuiden. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht. Aangrenzend vind je de keuken, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

### Ruime en lichte slaapkamers

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich 3 gezellige slaapkamers met genoeg ruimte voor een comfortabel bed en wat persoonlijke accenten. De badkamer is voorzien van een douchecel en een thermostaatkraan voor jouw dagelijkse verwenmomentje.

### Fietsenberging op begane grond

Met een fietsenberging op de begane grond hoef je je nooit zorgen te maken over het veilig opbergen van je fiets. Zo ben je altijd flexibel om de prachtige omgeving van Leeuwarden te verkennen.

Dit appartement is ideaal gelegen in een levendige buurt en biedt de perfecte combinatie van rust en gezelligheid. Wacht niet langer en maak snel een afspraak om dit geweldige appartement zelf te bekijken!

Read more with an package!

General information

City Leeuwarden
District/Neighbourhood: Nijl�n
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map