Apartment for rent: no longer available Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden

  • 65 m2
  • 2 rooms
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Per direct in prijs verlaagd!!

Huurtoeslag mogelijk!

Het perfecte appartement in het bruisende centrum van Leeuwarden!

Welkom in de Nieuwe Oosterstraat, een prachtige straat gelegen in de populaire wijk Blokhuisplein. Dit ruime appartement is ideaal voor starters, jongeren en werkende stellen die willen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. De ligging is werkelijk fantastisch, met alle voorzieningen binnen handbereik en het levendige centrum om de hoek.

Een warm welkom

Bij binnenkomst word je ontvangen in een ruime hal, waar je direct het gevoel krijgt thuis te komen. De hal biedt voldoende ruimte voor jassen, schoenen en andere spullen. Het appartement zelf beschikt over een royale woonkamer met een open keuken, waardoor je tijdens het koken of dineren altijd in contact blijft met je gasten. De woonkamer is licht en ruimtelijk, waardoor je hier heerlijk kunt ontspannen na een drukke werkdag.

Een oase van rust

Dit appartement beschikt over één slaapkamer, die vanuit de woonkamer te bereiken is. Deze slaapkamer is ruim bemeten en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel tweepersoonsbed en een kledingkast. Hier kun je heerlijk tot rust komen na een lange dag. De badkamer is modern en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Geweldige locatie

De ligging van dit appartement is echt uniek. Als bewoner ben je omringd door gezellige cafés, restaurants, winkels en theaters, om nog maar te zwijgen van de vele culturele bezienswaardigheden die Leeuwarden te bieden heeft. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoerfaciliteiten in de buurt, waardoor je gemakkelijk andere delen van de stad kunt verkennen.

Huurtoeslag mogelijk

Wat dit appartement extra aantrekkelijk maakt voor starters en jongeren is de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen. Dit kan een grote financiële bijdrage leveren om het wonen hier nog betaalbaarder te maken.

Boek nu jouw pre-booking!

Ben je enthousiast geworden en wil je dit appartement graag bekijken? Wacht dan niet langer en boek nu jouw pre-booking! Dit appartement is zeer gewild, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Dit is dé kans om te wonen op een toplocatie in het hart van Leeuwarden. We kijken ernaar uit om je rond te leiden in jouw toekomstige thuis!

Disclaimer: Deze tekst is geschreven in informeel taalgebruik en bevat samentrekkingen, uitdrukkingen en overgangszinnen om de leesbaarheid te bevorderen.

Read more with an subscription!

General information

City Leeuwarden
District/Neighbourhood: Blokhuisplein
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map